Bao bandelės arba linkėjimai iš Tailando

Kai vasarą lankėmės Marijampolėje įsikūrusiame „Namų restoranas”, teko puiki proga paskanauti tobulo skonio Rūtos paruoštų bao bandelių su plėšyta mėsa ir burnoje tirpstančiu padažu… Dar dabar kai rašom Jums mintyse atgyje toooo skonio prisiminimai ir mielai norėtume vėl ten teleportuotis. Bet kadangi judėjimai apriboti, o mes šią savaitę „virtualiai keliaujame” po Tailandą, tai kodėl nepasilepinus vienu puikiu užkandžiu?

#karantinoskoniukeliones šią savaitę keliauja po tolimą Tailandą 🙂

Trumpai papasakosime ir patarsime kaip pasigaminti pačią skaniausią bandelę, galima kiekvieną ingredientą įsigyti arba galima viską pasigaminti, kiekvienas gali pasirinkti pagal savo skonius, galimybes ir produktus namie:

  • mėgstamos plėšytos mėsos arba žuvies, tinka net jūros gėrybės (galite rinktis plėšytą mėsą gaminti žemoje temperatūroje per naktį kaip mes kepame tiek kiaulieną, tiek žvėrieną, tiek paukštieną)
  • mėgstamo padažo (tinka ir terijaki padažas, tačiau jei norite išbandyti ko nors ypatingo – drąsiai rekomenduojame Maži mamutai žemės riešutų padažą arba pasigaminti patiems pagal šį receptą)

  • karamelizuotų svogūnų arba kito mėgstamo pagardo, o beje net puikiausi tiks iš šviežūs svogūnai arba pakepinti taip kaip Jūs mėgstate