Kai vasarą lankėmės Marijampolėje įsikūrusiame „Namų restoranas”, teko puiki proga paskanauti tobulo skonio Rūtos paruoštų bao bandelių su plėšyta mėsa ir burnoje tirpstančiu padažu… Dar dabar kai rašom Jums mintyse atgyje toooo skonio prisiminimai ir mielai norėtume vėl ten teleportuotis. Bet kadangi judėjimai apriboti, o mes šią savaitę „virtualiai keliaujame” po Tailandą, tai kodėl nepasilepinus vienu puikiu užkandžiu?
#karantinoskoniukeliones šią savaitę keliauja po tolimą Tailandą 🙂
Trumpai papasakosime ir patarsime kaip pasigaminti pačią skaniausią bandelę, galima kiekvieną ingredientą įsigyti arba galima viską pasigaminti, kiekvienas gali pasirinkti pagal savo skonius, galimybes ir produktus namie:
- bao bandelių (galite įsigyti šaldytų promo parduotuvėje, tuomet jas lėtai per naktį atšildykite šaldytuve arba pasigaminti pagal šį receptą, o pati gaminimo eiga pateikta labai aiškiai čia)
- mėgstamos plėšytos mėsos arba žuvies, tinka net jūros gėrybės (galite rinktis plėšytą mėsą gaminti žemoje temperatūroje per naktį kaip mes kepame tiek kiaulieną, tiek žvėrieną, tiek paukštieną)
- mėgstamo padažo (tinka ir terijaki padažas, tačiau jei norite išbandyti ko nors ypatingo – drąsiai rekomenduojame Maži mamutai žemės riešutų padažą arba pasigaminti patiems pagal šį receptą)
- marinuotų daržovių – puikiai tinka aštrūs agurkėliai, sidre marinuoti agurkėliai arba tiesiog kitos turimos marinuotos daržovės namie
- karamelizuotų svogūnų arba kito mėgstamo pagardo, o beje net puikiausi tiks iš šviežūs svogūnai arba pakepinti taip kaip Jūs mėgstate
- mėgstamų traškių daigų – itin rekomenduojame ridikėlių daigus iš Žali žali – skonių atradimai