Keptas camembert su figomis

mėgstu sūrį… vyną… baltą… saldųųų… šaltą… pamačius šį Elenos šedevrą… negalėjau ilgai jo laikyti išbandymų saraše… prieš atostogas dar keptas bet tik dabar ištrauktas į dienos šviesą…

 

Reikės:

  • Camembert’o sūrio (patogiau kepti dėžutėje, bet iškepa ir kepimo popieriuje) 
  • 1 -2 v.š. medaus (priklausomai nuo sūrio dydžio ir norimo saldumo)
  • 4 šviežių figų
  • balzamiko kremo

Sūrio viršų įpjauname, patepame medumi ir kepame 200 karštumo orkaitėje 15-20 min. Figas galima užkepti kartu palaistytas balzamiko kremu…. ir mėgaujame dar karštu su mėgstamais duoniukais. 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

2 komentarai “Keptas camembert su figomis

  1. Aš kepiau su česnakais, bet šitas man dar subtilesnis… tas figų priedas aišku neišvengiamai suteikia pikantiškumo 🙂

Komentuoti: Daiva Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

2 × five =