mėgstu sūrį… vyną… baltą… saldųųų… šaltą… pamačius šį Elenos šedevrą… negalėjau ilgai jo laikyti išbandymų saraše… prieš atostogas dar keptas bet tik dabar ištrauktas į dienos šviesą…
Reikės:
- Camembert’o sūrio (patogiau kepti dėžutėje, bet iškepa ir kepimo popieriuje)
- 1 -2 v.š. medaus (priklausomai nuo sūrio dydžio ir norimo saldumo)
- 4 šviežių figų
- balzamiko kremo
Sūrio viršų įpjauname, patepame medumi ir kepame 200 karštumo orkaitėje 15-20 min. Figas galima užkepti kartu palaistytas balzamiko kremu…. ir mėgaujame dar karštu su mėgstamais duoniukais.
Aš kepiau su česnakais, bet šitas man dar subtilesnis… tas figų priedas aišku neišvengiamai suteikia pikantiškumo 🙂
Esu kepusi šį skanėstą, labai patiko!!! Norėčiau dar… 😀