Sluoksniuota tuno, vynuogių, prievagrybių ir sūrio mišrainė

Už super paprastą receptą, bet tikrai nepaprastą skonį esu dėkinga savo draugei iš Alytaus Dovilei Petravicienei, labai džiaugiamės, kad draugai žinodami mūsų aistrą naujiems skoniams į mūsų namus atneša kažką neragauto, nepatirto ir draugiškai pakutena gomurius 🙂

tuno ir vynuogiu misraine (1)3

Reikės:

  • Besėklių vynuogių (nemaža kekė)
  • Tuno savose sultyse (sunaudojau 2 skardines be skysčio)
  • Pievagrybių (8-10 priklausomai nuo dyžio)
  • Fermentinio sūrio (~ 200 gr manau užtektų, naudojau salstelėjusį Masdam sūrį)
  • Majonezo
  • Druskos, pipirų

Susluoksniuotos besėkles vynuogių puselės, tuną savose sultyse, apvirtus pjaustytus prievagrybius, ir fermentinis sūrį supjaustytą kubeliais. Viskas gardinama pagal skonį druska, pipirais ir majonezu. Proporcijos taip pat pagal skonį.

tuno ir vynuogiu misraine (2)3

Print Friendly, PDF & Email
Yra kur tobulėtiGerasBeveik puikus skonisPuikus skonisTobulas (No Ratings Yet)
Loading...

2 Responses to Sluoksniuota tuno, vynuogių, prievagrybių ir sūrio mišrainė

  1. Daiva

    Ačiū už šią nuostabią mišrainę :* Visiems ragavusiems ji labai patiko ir mūsų šeimoje ji bus dar nekartą ruošiama 🙂

    • admin

      Daivute, labai smagu, kad patiko 🙂

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

two − one =