Sluoksniuota tuno, vynuogių, prievagrybių ir sūrio mišrainė

Už super paprastą receptą, bet tikrai nepaprastą skonį esu dėkinga savo draugei iš Alytaus Dovilei Petravicienei, labai džiaugiamės, kad draugai žinodami mūsų aistrą naujiems skoniams į mūsų namus atneša kažką neragauto, nepatirto ir draugiškai pakutena gomurius 🙂

tuno ir vynuogiu misraine (1)3

Reikės:

  • Besėklių vynuogių (nemaža kekė)
  • Tuno savose sultyse (sunaudojau 2 skardines be skysčio)
  • Pievagrybių (8-10 priklausomai nuo dyžio)
  • Fermentinio sūrio (~ 200 gr manau užtektų, naudojau salstelėjusį Masdam sūrį)
  • Majonezo
  • Druskos, pipirų

Susluoksniuotos besėkles vynuogių puselės, tuną savose sultyse, apvirtus pjaustytus prievagrybius, ir fermentinis sūrį supjaustytą kubeliais. Viskas gardinama pagal skonį druska, pipirais ir majonezu. Proporcijos taip pat pagal skonį.

tuno ir vynuogiu misraine (2)3

Print Friendly, PDF & Email

2 komentarai “Sluoksniuota tuno, vynuogių, prievagrybių ir sūrio mišrainė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

two × 5 =