Už super paprastą receptą, bet tikrai nepaprastą skonį esu dėkinga savo draugei iš Alytaus Dovilei Petravicienei, labai džiaugiamės, kad draugai žinodami mūsų aistrą naujiems skoniams į mūsų namus atneša kažką neragauto, nepatirto ir draugiškai pakutena gomurius 🙂
Reikės:
- Besėklių vynuogių (nemaža kekė)
- Tuno savose sultyse (sunaudojau 2 skardines be skysčio)
- Pievagrybių (8-10 priklausomai nuo dyžio)
- Fermentinio sūrio (~ 200 gr manau užtektų, naudojau salstelėjusį Masdam sūrį)
- Majonezo
- Druskos, pipirų
Susluoksniuotos besėkles vynuogių puselės, tuną savose sultyse, apvirtus pjaustytus prievagrybius, ir fermentinis sūrį supjaustytą kubeliais. Viskas gardinama pagal skonį druska, pipirais ir majonezu. Proporcijos taip pat pagal skonį.
Ačiū už šią nuostabią mišrainę :* Visiems ragavusiems ji labai patiko ir mūsų šeimoje ji bus dar nekartą ruošiama 🙂
Daivute, labai smagu, kad patiko 🙂