Varškėtukai su grikių miltais

Vakarienė iš nieko arba… kai nori ko nors skanaus, greito ir tinkančio nuo mažiausio iki didžiausio. Subalansuota pusryčiams, bet tinka tiek pietums, tiek vakarui.

Reikės:

  • 200 g riebios varškės
  • 1 kiaušinis
  • 1 v.š. cukraus
  • 2 kupini v.š. grikių miltų
  • aliejaus kepimui

Varškė ištrinkite su kiaušiniu ir cukrumi, pridėkite miltų iš gerai išmaišykite.

Delnus patepkite aliejumi ir formuokite rankomis apvalius varškėtukus, dedant į įkaitintą keptuvę šiek tiek suplokite.

Kepkite kol gražiai apskrus, patiekite su grietine ir uogiene, kol yra būtinai pasimėgaukite šviežiomis uogomis.

Print Friendly, PDF & Email

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

one × four =