Kai ruošėmės šiam iššūkiui, kartu galvojome ir apie savo šventinį Šv. Velykų stalą. Tad varškės kremas labiausiai tiko desertui, o paragę namiškiai sakė, nuuu mama, kodėl sumažinai normą?!? Didysis pirštu kabino iš dubens likučius, mažasis jau dėliojo pjaustytas braškes ir mangus savo porcijai.
Iš tikro, šio gardaus estiško kremo galima įsigyti jau pagaminto, bet namie, su meilės prieskoniu, jis gavosi ypatingai tobulas 🙂
#KarantinoSkoniuKeliones tęsiasi po Estiją!
Reikės:
- 200g liesos varškės
- 200 plakamosios grietinėlės (35 % riebumo)
- 1 arb. š. vanilės pastos
- 3 valg. š. baltojo cukraus
Pradėkite nu varškės, ją būtina pertrinti per sietelį, tas grūdėtumas daro šį kremą tikrai išskirtinį. Pažiūrėkit koks grožis 🙂
Pertrynus varškę, ją pagardinkite vanilės pasta.
Grietinėlę išplakite su cukrumi iki standžių putų.
Sumaišykite atsargiai varškę su grietinėle ir VUALIA – vienas skaniausių kremų paruoštas!!! Tepkite ant blynų, valflių, net tortų biskvitus. Paprasčiausias variantas patiekti tiesiog sluoksniuojant su uogomis, vaisiais. Tobulas desertas 🙂