jooo… perskaitėt teisingai… BEBRAS 🙂 už jį norėčiau padėkoti nerealiai šiltiems ir nuoširdiems žmogeliukams iš Šiaulių – Daivai ir Jurandui 🙂 Bučkisssssss už unikalų kepsnį mums ir mūsų draugams 🙂
Reikės:
- Bebro
- Rūkytos paprikos
- Provanso itališkų žolelių
- Saujos šviežių bazilikų
- Saujos šviežių petražolių
- Saujos šviežių kalendrų
- 10 skiltelių česnako
- 5-6 didelės morkos
Sumarinavau, gerai įtrindama, bebrą rūkyta paprika ir provanso žolelėmis 5 dienas prieš kepimą, sako, kad žvėrienei būtini prieskoniai.
Kepiau kepimo rankovėje ant griežinėlių morkų, česnako, šviežių žolelių 200 laipsnių karštumo orkaitėje ~1,5 val.
Garnyrui puikiai tiko karštos daržovės :)
Labai džiaugiamės, kad Jums patiko!!! Bebriukas atrodo labai puikiai iškepęs 🙂