Kai vasara gaili šilumos, norisi šiltų troškinių, karštos sriubos ir užkandžiai taip pat dvelkia šiluma, prie kurios prisideda ir Arimex riesutai.lt
Reikės (2 porcijoms):
- 2 oranžinės saldžiosios paprikos
- 2 dideli pomidorai
- 10 ančiuvių file aliejuje
- 50 gr kedrinių pinijų
- balzamiko acto kremo
- šakelė šviežio baziliko
- 3 skiltelės česnako
Paprikas perpjauname pusiau ir išvalome sėklas. Dedame į orkaitę odele į viršų ir kepame su grilio funkcija kol odelė paruduoja ir pasidengiame oro puslelėmis. Ištraukiame, užklojame kepimo popieriumi ir paliekame atvėsti.
Pomidorą supjaustome riekelėmis ir išdėliojame lėkštėje.
Atvėsusioms paprikoms nulupame apdegusią odelę ir supjaustome juostelėmis, kuriomis apdėliojame pomidorus. Pasmulkiname ančiuvių file kubeliais ir susmulkiname bei pabarstome ant paprikų. Česnaką taip pat susmulkiname kubeliais ir pagardiname užkandį. Šiek tiek pašlakstome balzamiko acto kremu ir papuošiame baziliku.