Neatsivalgomos salotos su vištiena ir vynuogėmis

Kasdienybės trupiniai… Taip pagardintas salotas atnešu Jums šiandien įkvėpta ir pavaišinta Lauros iš @virtuvesvejai , nes tinklaraštininkų projektas #pritaikytavelykoms yra ne apie sudėtingus receptus ir savaitės pasiruošimą artėjančios šventėms, o apie paprastai skanius kasdien mėgstamus valgyti patiekalus, kurie tikrai tinkami net ir šventėms, juk per jas svarbiausia yra tik žmonės, kurie susirenka pabūti kartu skaniai.

Salotoms reikės:

  • Keptos vištienos krūtinėlės
  • Traškios iceberg salotos
  • Besėklių vynuogių
  • Skrudintų saulėgrąžų branduolių
  • Majonezo ( itin tinka hellmanns)
  • Druskos ir pipirų pagal skonį

Krūtinėlę rekomenduojame kepti ketaus keptuvėje po 2-3min iš abiejų pusių ir pabaigti kepti 160 karštumo orkaitėje 15min.

Salotas suplėšykite, vynuoges padalinkite pusiau, pridėkite skrudintų saulėgrąžų, keptos vištienos kubelių ir sumaišykite su majonezu. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Print Friendly, PDF & Email