
Tai gėrimas, desertas, tai tobulas malonumas dėl kurio visuomet Dovilė užsuka į INDI restoraną Kauno senamiestyje 🙂 Tad paskelbus Indijos savaitę, jau tikrai žinojau, kad gaminsiu namuose. Nors nesigavo toooks tobulas geltonas kaip ten, bet skanus ir gardus 🙂
#KarantinoSkoniuKeliones po kvapnią Indiją

Reikės:
- 1 prinokusio mango
- 200 ml tiršto jogurto be priedų
- 100 ml šalto vandens
- 2 ledukų
- žiupsnelio kardamono (jei nėmėgstate – nedėkite)
- žiupsnelio cinamono
- žiupsnelio druskos
- šaukšto agavų sirupo (galite keisti medumi)

Mangą susmulkinkite, sudėkite į trintuvą kartu su jogurtu, valdeniu, ledukais, prieskoniais ir agavų sirupu ir… greičiausiu greičiu sutrinkite.

Viskas 🙂 paruošta 🙂 mėgaukitės atšaldytu 🙂
