makaronai… makaronai… makaronai… tai maistas kurį mano vyras turbūt galėtų valgyti kasdien 🙂
Reikės:
- 400 gr tagliatelle makaronų
- 250 gr šaldytų virtų krevečių
- 250 geltonų-raudonų vyšninių pomidoriukų
- 3 skiltelės česnako
- saujelė šviežių bazilikų
- 3-4 v.š. abrikosų kauliukų aliejaus (jei neturit – tiks bet koks kitas)
- druskos, pipirų
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje ~ 7 min.
Krevetes atšildome. Pomidoriukus supjaustome į 4 dalis.
Aliejų pakaitiname, išspaudžiame česnaką, smulkintą baziliką, pakepiname. Sudedame krevetes ir pomidoriukus, pakepiname 2-3 minutes. Sudedame virtus, nusunktus ir šaltu vaneniu nupiltus makaronus. Viską gerai išmaišome, pagardiname druska, pipirais pagal skonį ir skanaujame 🙂