
Reikės:
- 3 kiaušiniai
- 600 ml pieno
- 3 šaukštų cukraus
- 3 šaukštų aliejaus
- šaukštelio druskos
- 300 ml miltų
- 200 gr saldžios varškės masės
- 1 citrinos žievelė
- 2 šaukštų žemės riešutų aliejaus
- 2 L dydžio kiaušiniai
- 200 gr kondensuoto pieno

Dar karštus lietinius sutepkite varškės mase sumaišyta su tarkuota citrinos žievele, tada susukite juos į ritinukus ir supjaustykite į 3-4 dalis, priklausomai nuo kepimo indelių aukščio. Ritinėliai paruošti, belieka juos sustatyti į kepimo indus, suteptus aliejumi. Kepimui rekomenduoju naudoti mažesnius suflė tipo kepimo indelius, kuris vienas kaip tik tiktų porcijai. Kepant didesniame inde kepimo laikas gerokai pailgėja.
Išplakite kiaušinius ir sumaišykite su kondensuotu pienu. Gautą padažą padalinkite per visus kepimo indelius. Kepkite orkaitėje su ventiliatoriumi 20-30 min.
