Gerai gerai. Išgirdom. Biscotti norite, bet tiek skirtingų džiovintų vaisių, uogų ir riešutų namie nėra? Kepkite kokosinius biscotti. Paprasti. Kvapnūs. Puikiai tinka mirkyti į karšto gėrimo puodelį 🙂
Reikės:
- 2 kiaušinių
- 1,5 stiklinės miltų
- pusės arb.š. druskos
- 2 nubrauktų arb. š. kepimo miltelių
- 4 arb. š. vanilinio cukraus
- 0,5 stiklinės cukraus
- 1 stiklinės stiklinės kokoso drožlių
- 4 valg. š. pieno
Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, abiejų rūšių cukrų, kokoso drožles. Kitame dubenyje išplakti lengvai kiaušinį su druska ir pienu. Įmaišyti į birių produktų dubenį. Išminkyti tešlą.
Suformuoti pailgą, maždaug penkių cm pločio ir kokių dviejų cm aukščio kepaliuką. Dėti jį ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
Kepti 30 min 200 °C orkaitėje. Išėmus, palikti atvėsti penkias minutes, supjaustyti 1-1,5 cm storio girežinėliais.
Sumažinti orkaitės temperatūrą iki 150 °C, sudėlioti supjaustytus griežinėlius kepimo skardoje ir palikti džiūti orkaitėje apie 20min.
Galima laikyti kelias savaites sandariame inde, tik sudėti į jį būtina visiškai atšalusius.