Prisipažinsime… galvoti apie darbą savaitgaliais tikrai nesinori, laisvadieniai būna skirti šeimai, atradimams, skaniems pasilepinimams ir… idėjoms kuo čia save ir toliau lepinti prasidėjus darbo savaitei kartu su Arimex riešutais 🙂
Šį kartą mes atkeliaujame su migdolais 🙂 kurie yra išskirtinai geros kokybės, dideli ir saldūs branduoliai, nei vieno kartumo prieskonio, kupini aliejų 🙂 beje… dar galite pasilepinti ir kepintais sūdytais migdolais, kurie taps ne tik puikus užkandis, bet ir skanus priedas karameliniams tortams 🙂 šis riešutas ne tik vitamino E, magnio, vario, fosforo, kalcio bei kalio šaltinis, jo medelis žydi labai įspūdingais žiedais ir gali papuošti Jūsų kiemą bei užauginti vaisių. Iš jų gaminamas sviestas, kremas, spaudžiamas aliejus, taip pat labai plačiai naudotini ne tik maiste, bet ir kosmetikoje, ypač tinka mažųjų odelės priežiūrai. Tad būtinai ne tik jų skonį, bet ir poveikį savo kūnui ir tik svarbu nepadauginti bei turint alerginių polinkių vartoti saikingai 🙂
Susluoksniuokite:
- virtas perlinis kuskusas
- kepintos saldžiosios paprikos
- kepta lašiša
- pašlakstykite apelsino sultimis ir nutrakuokite šiek tiek žievelės
- vyšniniai pomidoriukai
- bazilikas
- tarkuoto česnako
- migdolų aliejus ir sauja migdolų