Labas rytas pirmadienį… pasitinkame naują savaitę, iš kurios visuomet tikimės kažko naujo 🙂 visas pradžias ir pabaigas reikia sukurti atsakingai, visus užkandžius rinktis taip pat, todėl ir šį pirmadienį vėl skaniai keliaujame į darbus su Arimex riešutais 🙂
Šios savaitės svečias – kedrinės pinijos arba kedrų riešutai. Šie riešutai ne tik vitaminų A, B, D, E , F šaltinis, bet ir mikroelementų fosforo, magnio, cinko, mangano, vario. Taip pat riešutai yra itin aliejingi, todėl spaudžiamas ne mažiau vertingas aliejus, malami miltai. O turintiems skydliaukės problemų jie yra gausus jodo šaltinis, beto naudingi imuniteto stiprinimui, kraujo gerinimui, bei darbingumo didinimui, tad būtinai išbandykite ir tik svarbu nepadauginti bei turint alerginių polinkių vartoti saikingai 🙂
Susluoksniuokite:
- virti grikiai
- virti arba kepti burokėliai
- šviežūs agurkai
- ridikėliai
- kepta vištienos krūtinėlė
- jogurto ir pesto padažas
- sauja kedrinių pinijų