Šios savaitės #produktoiššūkis ragauja avietes 🙂 nors jų sezonas dar tik tik prasideda, galite šį receptą gaminti su bet kokiomis uogomis, taip pat jas draugiškai miksuoti tarpusavyje. O kai nuostabioji vasara baigsis – drąsiai uogas keiskite šokolado drožlėmis, riešutais arba sūdyta karamele.
Reikės:
- 180 ml stiprios espresso kavos
- 100 ml amareto
- 250 g maskarponės sūrio
- 300 g saldžios varškės masės
- 150 gr trapių biskvitinių sausainių pirštelių (lady fingers)
- ~ 300 g įvairių šviežių uogų (avietės, šilauogės, braškės, gervuogės) papuošimui
Sumaišykite kavą su amaretu.
Išplakite maskarponės sūrį su saldžia varškės mase.
Inde sluoksniuokite sausainėlius mirkytus kavos-amareto skystyje ir aptepkite maskarponės ir varškės mase.
Tarpuose pabarstykite uogų ir likusias panaudokite papuošimui.