Ciabattos šokis su mango ir kumpiu

Ar jau atsivalgėte šviežių ridikėlių? jei kartias norisi ir norisi saldu-sūru derinio, kai norisi papuošti stalą mes tepame šiuos sumuštinius. Jie tinka kaip užkandžiai supjaustyti mažesniais gabalėliais.

Šis receptas gamintas ir publikuotas žurnalo „Virtuvė“ pavsario numeryje.

Reikės:

  • Vienos šviežios ciabattos (mes rinkomes pilno grūdo)
  • 4-5 šaukštų kreminio varškės sūrio su žolelėmis
  • 1 didesnio arba 2 vidutinių mangų
  • 150 g plonai supjaustyto vytinto kumpio
  • 10 ridikėlių
  • 1 šaukšto lydyto sviesto
  • Druskos ir pipirų
  • saujos spindulinių pupuolių
  • saujos žirnių daigų

Pradėkite nuo ridikėlių, kuriuos būtina paskrudinti keptuvėje ant sviesto. Taip – paskrudinti, kad taptų saldūs ir apskrudę.

Orkaitėje su grilio funkcija paskrudinkite kumpio riekeles, kol jų pakraščiukai dailiai susigarbanoja, o perteklinis riebalas išbėga. Nusausinkite.

Mango supjaustykite griežinėliais.

Ciabatta supjaustykite išilgai maždaug 2 cm storio ilgomis riekėmis. Kiekvieną riekę aptepkite kreminiu varškės sūreliu. Sluoksnuokite mango, kumpį, puoškite keptais ridikėliais ir daigais.

Print Friendly, PDF & Email