neseniai visai netyčia atradau ir nusipirkau žurnaliuką „Skanaus”, kuris viskas paskirtas viduržemio jūros regiono virtuvėms 🙂 kuri yra mano mėgstamiausia… ypač itališka ir ispaniška 🙂 siūlau labai paprastą ispanišką krevečių užkandį, kuris skanus tiek karštas, tiek šaltas 🙂
Reikės
- 300 g gliaudytų krevečių
- 2 v.š. alyvuogių aliejaus
- 2 v.š. sviesto
- 2 skiltelės česnako
- 2 v.š. šviežių citrinų sulčių
- 0,5 a.š. čili
- 3-4 šakelės čiobrelio
- druskos, pipirų pagal skonį
Krevetes galite iš vakaro pamarinuoti su apelsininiais pipirais.
Keptuvėje pakaitiname aliejų su sviestu, sudedame krevetes ir mažais kubeliais pjaustytą česnaką, čiobrelio šakeles. Pakepiname 3 min. Išimam čiobrelio šakeles, jos jau nebereikalingos. Pagardiname čili, druska, pipirais, citrinos sultimis, išmaišome ir patiekiame 🙂