Česnakinės krevetės

neseniai visai netyčia atradau ir nusipirkau žurnaliuką „Skanaus”, kuris viskas paskirtas viduržemio jūros regiono virtuvėms 🙂 kuri yra mano mėgstamiausia… ypač itališka ir ispaniška 🙂 siūlau labai paprastą ispanišką krevečių užkandį, kuris skanus tiek karštas, tiek šaltas 🙂

 

Reikės

  • 300 g gliaudytų krevečių
  • 2 v.š. alyvuogių aliejaus
  • 2 v.š.  sviesto
  • 2 skiltelės česnako
  • 2 v.š. šviežių citrinų sulčių
  • 0,5 a.š. čili
  • 3-4 šakelės čiobrelio
  • druskos, pipirų pagal skonį 

Krevetes galite iš vakaro pamarinuoti su apelsininiais pipirais. 

Keptuvėje pakaitiname aliejų su sviestu, sudedame krevetes ir mažais kubeliais pjaustytą česnaką, čiobrelio šakeles. Pakepiname 3 min.  Išimam čiobrelio šakeles, jos jau nebereikalingos. Pagardiname čili, druska, pipirais, citrinos sultimis, išmaišome ir patiekiame 🙂

 

Print Friendly, PDF & Email

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

2 × 5 =