turbūt pirma mintis – kas čia tokio pikantiško ir gurmaniško? keli priedai ir tradicinis, paprastas patiekalas įgauna savotiško prieskonio 🙂
Reikės:
- Raugintų kopūstų (1 kg)
- Parukūtų dešrelių (0,5 kg)
- Viena raudona paprika
- Džiovintų slyvų (200 gr.)
- Prieskonių, lauro lapų
- Pomidorų padažo
Plonai juostelėm supjaustome papriką ir pakepiname, sudedame supjaustytas slyvas, dar pakepiname ir užpilame pomidorų padažu, pakepinam su mėgstamais prieskoniais 🙂 Trokintuvo dugne įdedame kelis lauro lapelius, sudedame puse kopūstų, dedame pusę pakepintų paprikų su slyvomis, likusi dalis kopūstų ir ant jų paprikų su slyvomis. Ant viršaus užpilame dar pomidorų padažo ir vandens kol apsemia puse kopūstų. Troškiname 200 karštumo orkaitėje 1 val. Po valandos sudedame dešreles ir troškiname dar pusvalandį.
Skaniausia su virtomis bulvemis 🙂 Skanaus
strongem