TIRŠTA MOLIŪGŲ SRIUBA

Jums reikės:

1/6 moliūgo (priklausomai nuo dydžio ir norimo kiekio galit keisti proporcijas)

Korejietiškų morkų 0,25 l. (arba sutarkuotos morkos per burokinę tarką, sumaišytos su išspaustu česnaku)

Karališkųjų baltųjų pupelių 0,5 l.  (naudojau konservuotas, galima dėti bet kokias neapdorotas, pamirkius iš vakaro)

Sultinio, grietinės ir skrebučių

Gaminam:

Išvirtame sultinyje verdame stambiau supjaustytus moliūgus su pupelem, kol jie suminkštėja, tuomet nupilam sultinio perteklių ir suvirusius moliūgus išmaisome, sudedame morkas ir verdame kol suminkštės retkarčiais pamaišant, kad neprisviltų. Galima sutrinti ir blenderiu, bet kai viskas suverda, tai tikrai nebūtina 🙂 Sriubą paskaninam grietine ir skrebučiais… Skanumėlis 🙂

 

 

Print Friendly, PDF & Email