Varškės apkepas su abrikosų ir migdolų įdaru

galėtų tikti pusryčiams… o gal pietums.. arba vakarienei… tiktų bet kada ir bet kam… neabejingam varškės apkepams 🙂 

 

Jums reikės:

  • 1 kg varškės
  • 12 v. š. manų kruopų
  • 6 v. š. cukraus
  • 3 kiaušinių
  • 350 gr tarkuotos cukinijos
  • 1 a.š. kepimo miltelių
  • sviesto kepimo formai ištepti

Varškę su cukrum ir kiaušiniais išmaišome. Sudedame kepimo miltelius sumaišytus su manais ir dar kartą viską permaišome. SUdedame tarkuotą cukiniją ir viską sumaišome.

Abrikosus supjaustome juostelėmis, migdolus susmulkiname riekelėmis.

Supilame pusę tešlos į sviestu išteptą skardą, paskirstome vienodai, pabarstome smulkintais abrikosais ir migdolais. Sudedame likusią tešlą ir kepame 180° C karštumo orkaitėje apie 45-55 minutes.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

six − two =