Troškinta vištiena su citrinomis ir rozmarinais

dar vienas Virtuvės mitų griovėjų perliukas iš knygos „7 ingridientai“ 🙂

Reikės:

  • 8-10 vištienos blauzdelių
  • 8 skiltelės česnako
  • 1 didelė citrina
  • 6-8 lauro lapai
  • 2 šakelės šviežių romarinų
  • 100 ml alyvuogių aliejaus
  • 1 v.š. garstyčių sėklų
  • druskos ir pipirų

Česnako skilteles sutraiškome, citriną padaliname į 8 dalis, lauro lapus ir rozmarinus suplėšome. Sumaišome su aliejumi ir garstyčių sėklomis, druska bei pipirais.

Paruoštais prieskoniais įtriname vištienos blauzdeles ir paliekame per naktį.

Sudedame į kepimo indą, apdėliojame citrinomis ir kepame 180 karštumo orkaitėje ~ 40 min. Pakrudiname pabaigoje su griliumi.

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Yra kur tobulėtiGerasBeveik puikus skonisPuikus skonisTobulas (No Ratings Yet)
Loading...

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

18 − 7 =