Sluoksniuoti pyragėliai su maskarponės įdaru

ir dar vienas naujojo atradimo išbandymas… visiškai nekeistas receptas, nes jis .. tiesiog tobulai paprastai lengvas ir nerealiai skanus 🙂 dar tikrai bus ne kart kepamas ir žinoma eksperimentuojamas 🙂

 

Reikia:

  • 3 lakštų šaldytos sluoksniuotos bemielės tešlos
  • 150 g. mascarponės
  • 100 g. varškės
  • 5 v. š. cukraus
  • 1 a. š. vanilinio cukraus
  • 1 kiaušinis
  • 2 v. š. aguonų
  • cukraus pudros pabarstymui

Atšildome tešlą ir truputį pakočiojame. Vieną lakštą padalijame į keturis kvadratėlius. Tešlos kvadratėlius dedame į keksiukų formeles taip, kad galėtumėme suimti priešingus tešlos kampelius. Taip paruošiame visus pyragėlių pagrindus.

Gaminame įdarą. Varškę ištriname su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir kiaušiniu. Sudedame mascarponę, aguonas ir gerai išmaišome. Įdarą dedame ant tešlos ir pirštais užspaudžiame tešlos kampelius.

Kepame 180 laipsnių orkaitėje su ventiliariumi apie 25-30 minučių, kol gražiai paruduos. Iškepusius atvėsiname, pabarstome cukraus pudra ir…  mėgaujamės 🙂

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Yra kur tobulėtiGerasBeveik puikus skonisPuikus skonisTobulas (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

sixteen + three =