Kepsniai pagal Eglę :)

Gera turėti draugų… tikrų… kurie ne tik šypsosi, kai tu šypsaisi, bet ir verkia kartu kai tau liūdna… arba tyliai apkabina… be žodžių… suprasdami, kad dabar mums reikia tik tylaus palaikymo.

Prisiminant tikrus draugus, visuomet prisimenam naujuosius 2014-us, kuriuos turėjome sutikti tyliai, belaukdami mažojo Domuko, greičiausiai taip ir būtume pramiegoję fejerverkus, jei ne tie… tikri draugai, neleidžiantys paskęsti tyloje 🙂 ir skaniai palepinti 🙂 todėl šie kepsniukai visuomet primins, tai kas tikra ir ko niekad nepakeis jokios e-erdvės 🙂

Egles niamis (3)6

Reikės (12 kepsnelių arba 6 porcijoms):

  • 600 gr kiaulienos faršo (nesirinkit lieso jautienos, nes čia būtent reiktų riebumo)
  • 600 gr paukštienos file (platesnės)
  • 10-12 baltų prievagrybių
  • Druskos, pipirų pagal skonį
  • Mėgstamų prieskonių faršui pagal skonį
  • 1 L dydžio kiaušinis
  • 100 gr tarkuoto Džiugo sūrio

Egles niamis (4)6

Faršą pagardiname prieskoniais ir gerai sumaišome su kiaušiniu. Paukštieną supjaustome į 12 kepsnelių ir pamušame, pagardiname druska ir pipirais. Išdėliojame paukštienos kepsnius skardoje, padaliname visą faršą tolygiai, išlyginame, šonus apdedame pievagrybių griežinėliais, užberiame sūrį ir pašauname kepti 200 karštumo orkaitėje ~35-45 min. 

Skaniai valgome su mėgstamu garnyru ir daržovėmis. Mes skanavome su bulvių koše ir ridikėlių salotomis 🙂

Egles niamis (1)6

Print Friendly, PDF & Email
Yra kur tobulėtiGerasBeveik puikus skonisPuikus skonisTobulas (No Ratings Yet)
Loading...

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

nineteen + 20 =