Varškės ir lašišos pusryčių gardėsiai

Pagaliau atėjo tas laikas… kai tingiai ryte pramerki akis… kai nereikia niekur skubėti dar tamsa apgaubtais laukais, namie paliekant savo miegančius vyrus… ATOSTOGOS!!! Turbūt dar niekad gyvenime jų taip nelaukiau… to pabuvimo su savo mylimukais, tingių rytų ir skanių pusryčių kartu… ilgėjausi labai labai seniai… todėl 5dienį sulaukus kurjerio skambučio jau išėjau iš darbo su mintimis, kaip skaniai pasilepinsime mes visi kartu 1dienio rytą 🙂 neskaičiuodami minučių, pamurkdami iš malonumo… ačiū Gardėsiui už paskanintą mūsų atostogų pradžią 🙂

Gardesis (1 of 6)6

Reikės (2 porcijoms):

  • 3 riekelių juodos duonos (puikiai tiko Gardėsio tamsi duona su morkomis ir burokėliais)Gardesis (5 of 6)6
  • 3 riekelių baltos duonos (puikiai tiko Gardėsio šviesi duona su moliūgais, pomidorais ir bazilikais)Gardesis (7)6
  • 200 gr varškės
  • 1 v.š. grietinės
  • 2 skiltelės česnako
  • 100 gr rūkytos lašišos file
  • kelių šviežių čiobrelių
  • druskos

Lasisiukai (2 of 4)6

Varškę sutriname, sumaišome su tarkuotu česnaku, druska ir grietine.

Lašišos file supjaustome gabalėliais.

Ant duonos riekelės tepame varškės sluoksnį ir apdėliojame lašišos gabalėliais, papuošiame čiobrelio lapeliais.

Lasisiukai (1 of 4)6

o desertui… kai liko koks 4dalis puodelio rytinės kavos ar arbatos… pasigardžiavimui… saldi bandelė su jogurtiniu braškiniu įdaru… mmmmmm

Gardesis (6 of 6)6

Taigi… tegul prasideda… skaniomis dovanomis pagardintos atostogos 🙂

page6AČIŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪ!!!