Savaitgalio rytai būna kupini lėtumo, juose atsisakome skubos, leidžiame sau pasimėgauti pasivartymais lovoje, net kartais pusryčius tarp pagalvių… Tai gali būti ir kreminė košė su saldžiu pienu arba kavos puodelis…
- 1 puodelis anakardžių riešutų
- 2 puodeliai šalto vandens
- žiupsnelis druskos
- 0,5 arb.š. vanilės pastos
Anakardžių riešutai užpilami vandeniu iš vakaro.
Ryte vanduo nupilamas, riešutai nuplaunami, sudedami į kokteilinę, užpilami šviežiu vandeniu, pagardinami žiupsneliu druskos ir malami didžiausiu greičiu 3-4 mi-nutes.
Pridedama vanilės pastos ir dar kelias sekundes plakama.
Šis pienas puikiai pakeis tradicinį pieną, patiks net vaikams savo saldumu, svarbu tik kad jie nebūtų alergiški riešutams.