Kaip tik prasidėjo šparaginių pupelių sezonas… visuomet sukdavau galvą ką su jom daryti… kol visai netyčia aptikau šį receptuką… kadangi man pritrūko daržovių, tai šiek tiek pridėjau savo rankos ir gavosi… super skanus, paprastas, kvapnus, sotus troškinukas 🙂
Reikės:
- 0,5 kg šparaginių pupelių
- Raudonos paprikos
- 8 vidutinio dydžio šampinjonų
- 6 rūkytų dešrelių
- 5 šaukštų pomidorų padažo (aš mėgstu Spilva)
Supjaustom šparagines pupeles maždaug 2-3 cm ir apverdame vos vos pasūdytame vandenyje 15 min.
Supjaustom juostelėmis papriką
smulkinam grybus
ir galiausiai… dešrelės 🙂
viskas paruošta… belieka kepti ir troškinti… kadangi man recepte atrodė šiek tiek per riebu… ar apkepinau dešreles, tuomet atsiradus iš ju riebaliukui, suberiau papriką ir grybus 🙂 viską pakepinam apie 5 min., tuomet sudedam apvirtas pupeles, pomidorų padažą ir viską išmaišius troškiname apie 10 min … kvapas užburia… skonis nenuvilia… skanaus 🙂