Citrinufka

vis dar su nostalgija prisimenu Rodo saloje ragautą mohito… šis receptukas kažkuo primena tą skonį… tad tikiu dar pažongliravus sudedamosiomis dalimis… aš jį atrasiu… kitaip 🙂 bet tokį pat subtiliai kvapnų ir svaigų 🙂

ačiūūū Ulei už idėjas

 

pirmam bandymui dariau labai nedaug…

  • 0.35 degtinės (ieškosiu kažko lengvesnio…)
  • 150 ml. šviežiai spaustų citrinos sulčių
  • 1 laimo citrina
  • 10 gr. tarkuotos imbiero šaknies
  • 100 gr. cukraus (bandysiu su ruduoju dar…)
  • pora šakelių mėtų (jei nemėgstat geriau dėti tik vieną)

taigi… supjaustom laimą, sumaišom su imbieru, cukrumi, spaustomis citrinų sultimis, sudedam mėtas, šiek tiek pamaišom, pagrūdam lengvai lengvai.. užpilam laipsniukais ir uždarom šaldytuve… galima ragaut jau po 5 valandų 🙂

 


Print Friendly, PDF & Email