Tai toks skanus užkandis, kad slyvoms karaliaujant tiesiog būtų nuodėmė neiškepti jų ant kepsninės 🙂 juolab, kad lengva, kaip du kart du 🙂 bet kodėl jis, todėl, kad Eugestos dovanų dėžės dugne karaliavo sūūūūūriai 🙂 ir ne paslaptis, kad mūsų namuose gyvena trys mažos mutavusios pelytės 🙂 nes mes be galo mėgstam… sūūūūūūrįįįį 🙂
nuo pelėsinio ILE de France BRIE AU BLEU, tepamo, užkandinio Babybel iki… gurmaniškojo norvegiško karamelinio… kurio vienas kąsnelis ilgam pamalonina skonio receptorius 🙂
Reikės:
- slyvų
- pelėsinio sūrio
- plonai pjaustytos rūkytos šoninės juostelių
Slyvas perpjauname pusiau, išimame kauliuką.
Pelėsinio sūrio gabaliuką paslepiame tarp slyvos puselių ir apsukame šonine.
Kepame ant kepsninės kelias minutes kol šoninė skaniai apskrunda.
P.s.: jei neturite grotelių, kurios suspaudžia kepamą maistą iš abiejų pusių, būtinai slyvas sutvirtinkite mediniu pagaliuku.