Neslėpsime, mes esame alyvuogių mylėtojai. Tad graikiškas receptas įkvėpė išbandyti ir graikiškas kalamata alyvuoges 🙂 Puikus užkandis prie sūrio!
#KarantinoSkoniuKeliones po Graikiją 🙂
Rekės:
- 2 indelių alyvuogių
- citrinos
- 5-6 džiovintų pomidorų aliejuje
- 5 šaukštų alyvuogių aliejaus (itin tinka nuo pomidorų)
- 1 rozmarino šakelės
Susiraskite indą, kuriame marinuosite alyvuoges.
Alyvuoges su visu skysčiu supilkite į indą, užpilkite aliejumi, sukapokite rozmarino šakelės lapelius, sudėkite smulkintus pomidorus, išspauskite citrinos sultis ir citrinos likučius supjaustykite į marinatą.
Marinuokite kas 1-2 dienas pamaišant savaitę.