atvėsęs oras priminė mėsos patiekalus su šiltu padažiuku…
Reikės (6 porcijoms):
- 1 kg kiaulienos nugarinės
- 1 raudonos/oranžinės paprikos
- 150 ml daržovių sultinio
- 150 ml kokosų pieno
- 40 gr rudojo cukraus
- saujos šviežių kalendrų
- druskos, pipirų
Mėsą susipjaustome kepsniukais, pamarinuojame su mėgstamu marinatu kelias valandas ir apkrudiname keptuvėje.
Papriką supjaustome kubeliais, apkepame keptuvėje. Supilame sultinį, kokosų pieną, cukrų, patroškiname ant didelės ugnies. Pabaigoje sudedame kepsniukus, pabarstome kalendromis, pagardiname druska ir pipirais, bei patroškiname uždengtus ~10-15 min. Patiekiame užpiltus padažu.
Jei norisi aštresnio skonio – marinatą rinkitės aštrų.