Keptų obuolių desertas

Tai desertas, kurį mūsų namuose valgo TIK Dovilė 😀 bet kai #produktoissukis paskelbė #obuoliai savaitę, tai Dovilė spygavo gavusi realią progą save palepinti 🙂 tad nedelskit ir Jūs 🙂

Reikės:

  • 6 obuolių
  • 2 šaukštų kokosų cukraus (galite keisti ruduoju ir baltuoju)
  • saujos džiovintų spanguolių
  • 3-4 šaukštų anakardžių riešutų
  • 2-3 šaukštų bruknių uogienės
  • plaktos grietinėlės arba mėgstamų ledų ir šokolado papuošimui

Išskobkite 5 obuolių sėklalizdžius. Smulkiai sukapokite džiovintas spanguoles ir riešutus.
Obuolius aptepkite aliejumi ir šiek tiek subadykite šakute.
Vieną obuolį nulupkite ir sutarkuokite, sumaišykite su cukrumi, spanguolėmis, uogiene ir riešutais, įdarykite obuolius.
Kepkite 30 min. iki 180 karštumo orkaitėje.
Keptus obuolius pagardinkite plakta grietinėle ir šokoladu arba mėgstamais ledais

Išskobkite 5 obuolių sėklalizdžius. Smulkiai sukapokite džiovintas spanguoles ir riešutus.
Obuolius aptepkite aliejumi ir šiek tiek subadykite šakute.
Vieną obuolį nulupkite ir sutarkuokite, sumaišykite su cukrumi, spanguolėmis, uogiene ir riešutais, įdarykite obuolius.
Kepkite 30 min. iki 180 karštumo orkaitėje.
Keptus obuolius pagardinkite plakta grietinėle arba mėgstamais ledais ir užtarkuokite šokolado.

Print Friendly, PDF & Email