Turbūt nerasite nei vieno, kuriam nepatiktų ragauti, bandyti, skanauti ir atrasti 🙂 o dar labiau gauti dovanų ir dalintis skaniomis idėjomis, labai skanūs ir gardus FINN CRISP duoniukai buvo tikrai greit skanaujami švenčiant Jonines, juk per trumpiausią metų naktį galima ne tik atrasti paparčio žiedą, bet ir naują skonį 🙂 AČIŪ už ypatingai funkcionalias dovanas virtuvėje Eugesta
Reikės:
- FINN CRISP duoniukų
- 200 gr anakardžių riešutų
- 200-300 gr lupto muskatinio moliūgo
- žiupsnelis druskos
- žiupsnelis itališkų žolelių mišinio
- alyvuogių aliejaus
Anakardžių riešutus būtinai užsimerkite su vandeniu iš vakaro. Nupilkite nuo jų vandenį ir nusausinkite.
Moliūgus užkepkite orkaitėje pabarstę prieskoniais ir pašlakstę aliejumi kol suminkštės.
Viską sudėkite į trintuvę, dar šiek tiek aliejaus ir sutrinkite iki vientisos masės.
Tepkite ant FINN CRISP duoniukų arba kabinkite užtepėlę tiesiog su jais.
Gardu su visų skonių duoniukais 🙂