Keptas camembert

atostogos eina į pabaigą… kaip tik aptikau naująjį Utenos Radler paragavimui, o užkandai… išsikepėm camembert sūrio… ačiū Neringiukui už idėją 🙂

Reikės: tik camembert sūrio dėžutėje, česnako skiltelės ir čiobrelių prieskonių ir… VISKAS 🙂

Camembert sūrį ištraukiame iš dėžutės, išvyniojame ir įdedame atgal į dėžutę. Sūrio viduriuke išpjauname apskritimą paliekant maždaug 0,5-1 cm kraštelį. Įpjovimuose prikaičiojame plonai supjaustyto česnako. Dedame su dėžute į įkaitintą 200 karštumo orkaitę ir kepame 12 min. Palietus viduriukas turi būti minkštas. Nuimam viduriuką, pabarstom prieskoniais ir… mėgaujamės su krekeriais arba duonele 🙂

Būtina mėgautis kol karštas 🙂 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

17 − sixteen =