atostogos eina į pabaigą… kaip tik aptikau naująjį Utenos Radler paragavimui, o užkandai… išsikepėm camembert sūrio… ačiū Neringiukui už idėją 🙂
Reikės: tik camembert sūrio dėžutėje, česnako skiltelės ir čiobrelių prieskonių ir… VISKAS 🙂
Camembert sūrį ištraukiame iš dėžutės, išvyniojame ir įdedame atgal į dėžutę. Sūrio viduriuke išpjauname apskritimą paliekant maždaug 0,5-1 cm kraštelį. Įpjovimuose prikaičiojame plonai supjaustyto česnako. Dedame su dėžute į įkaitintą 200 karštumo orkaitę ir kepame 12 min. Palietus viduriukas turi būti minkštas. Nuimam viduriuką, pabarstom prieskoniais ir… mėgaujamės su krekeriais arba duonele 🙂
Būtina mėgautis kol karštas 🙂