Darbo dienomis pastoviai kankina klausimas – kas pietums? kur pietauti? kada pietauti? kaip pietauti? Tuomet keliaukite į darbą kartu su Arimex riešutais. Sukūrėme įvairias gardžias kompozicijas, derinant skonius, aliejus ir … žinoma riešutus bei sėklas. Ši skani mūsų draugystė jau tęsiasi labai senai… net daugiau nei dviejus metus!!! ir ne vieną kartą buvome maloniai nustebinti nuoširdžiu bendradarbiavimu ir tikrai pagirtina produktų kokybe. Linkime visuomet riešutų mėgėjus lepinti skaniais ir sveikais užkandžiais, o dabar net tapti draugais pietų metu ofisuose ir ne tik, juk tai gali būti ir skanūs pietūs moksleiviui/studentui 🙂
Šis pirmadienis prasideda su vario, mangano, magnio ir fosforo kupinais anakardžių riešutais, kurie visuomet parduodami be luobelės ir todėl yra lengviau virškinami, jeigu turite geležies mikroelementų trūkumą, mažakraujystę, tai jie turi tapti tikri Jūsų pakeleiviai maiste. Tik svarbu nepadauginti ir turint alerginių polinkių vartoti saikingai 🙂 todėl nerašėme konkrečių porcijų, tikslių kiekių, norime pasidalinti su visais tik gardžiais skonių deriniais, kuriuos sluoksniuoti galite irgi eilės tvarka arba taip kaip tik norite 🙂 svarbiausia – nepamiršti saujelės riešutų 🙂
Susluoksniuokite:
- virti grikiai (jei norisi dar sveikiau, galite naudoti daigintus grikius, kurių nereikia termiškai apdoroti)
- ridikėlių Sango daigai
- garuose troškintos arba apvirtos žaliosios šparaginės pupelės
- virta arba kepta be riebalų vištiena (rekomenduojame iš vakaro pamarinuoti su prieskoninėmis žolelėmis)
- vyšniniai pomidoriukai
- anakardžių riešutai
- nerafinuotas lazdyno riešutų aliejus (kuris turi savitą riešutinį skonį, jeigu jo atrodys per daug, naudokite tiesiog saulėgrąžų arba alyvuogių)
- druska, pipirai pagal skonį