Ar jau matėt naujausią žiemišką Debesų numerį? Skubėkite pavartyti, daug skanių idėjų artėjančioms šventėms ir ne tik 🙂 o aš pristatau dar vieną iš trijų publikuotų receptų pasakiško skonio „Ledinuko” tematikai – užkandėlė – užtepėlė 🙂 kažkas lengvo… kažkas paprasto… skanaus tepti ir kramsnoti 🙂
Reikės:
- 150 g fetos
- 2–3 v.š riebaus graikiško jogurto
- ~15-20 gr kalendrų lapelių
- 100 g kepintų italinių pinijų riešutų
- 1-2 skiltelės česnako
- citrinos žievelės
Fetą, pakepintus riešutus, kalendros lapelius, jogurtą, česnaką sudėkite į virtuvės kombainą ir sutrinkite vientisą masę. Įtarkuokite šiek tiek citrinos geltonosios žievelės ir išmaišykite.