Daržoviniai mėsainiai

Dėmesio! Pristatome dar vieną Gardėsio.Duonos valgytojų naujieną – burokėlis ir morka duonelėse, kurios puikiai dera su agurkiniu padažu ir jautienos maltinukais.

Reikės:

  • Gardėsio duonelių su burokėliais ir morkomis
  • Jautienos maltinukų
  • Sūrio riekelių
  • 1 šviežias agurkas
  • Česnako skiltelė
  • 1 v.š. graikiško jogurto
  • Druskos ir pipirų

Šiaudeliais sutarkuokite agurką, užtarkuokite česnako, pagardinkite druska, pipirais ir sumaišykite su jogurtu.

Apkepkite jautienos maltinuką keptuvėje, pradžioje ant karštos ugnies apverčiant, dar kelias minutes ant vidutinės pakepant vieną ir kitą šoniukus, atidėkite į lėkštę ir uždenkite folija, kad pailsėtų 3-5 minutes.

Tepkite agurkų padažą ant duonelių, dėkite maltinuką, sūrį ir… skanaukite 🙂

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

four × 5 =