Burokėlių mišrainė su karijų riešutais ir džiovintomis slyvomis

Labai dažnai noriso ko nors greito, skanaus, senai ragauto, bet kitokio skonio, kažko naujoviško. Tuomet imi ir eksperimentuoji 🙂

Burokeliu ir dziov slyvus misraine su kariju riesutais (1)6

Reikės:

  • 2-3 virtų vidutinių burokėlių
  • česnako (1-2 skiltelės, galima mažiau arba išvis nedėti jeigu valgo vaikai)
  • sauja Arimex džiovintų slyvų
  • sauja Arimex karijų riešutų
  • druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį
  • 1 valg.š. majonezo
  • 1 valg.š. jogurto arba grietinės

Burokeliu ir dziov slyvus misraine su kariju riesutais (4)6

Džiovintas slyvas užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite išmirkti (20-30 min)

Virtus burokėlius sutarkuokite burokine tarka, sukapokite karijų riešutus, įtarkuokite česnako, smulkiais kubeliais supjaustykite išmirkusios slyvos.

Sudėkite majonezą, grietinę ir viską sumaišykite, pagardinkite druska, pipirais.

Patiekdami papuoškite riešutais.

Burokeliu ir dziov slyvus misraine su kariju riesutais (3)6

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

17 − one =