Labai dažnai noriso ko nors greito, skanaus, senai ragauto, bet kitokio skonio, kažko naujoviško. Tuomet imi ir eksperimentuoji 🙂
Reikės:
- 2-3 virtų vidutinių burokėlių
- česnako (1-2 skiltelės, galima mažiau arba išvis nedėti jeigu valgo vaikai)
- sauja Arimex džiovintų slyvų
- sauja Arimex karijų riešutų
- druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį
- 1 valg.š. majonezo
- 1 valg.š. jogurto arba grietinės
Džiovintas slyvas užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite išmirkti (20-30 min)
Virtus burokėlius sutarkuokite burokine tarka, sukapokite karijų riešutus, įtarkuokite česnako, smulkiais kubeliais supjaustykite išmirkusios slyvos.
Sudėkite majonezą, grietinę ir viską sumaišykite, pagardinkite druska, pipirais.
Patiekdami papuoškite riešutais.