Blynai įkvėpti Pietų Afrikos

Turite nesvylančią keptuvę? Labai mėgstate lietinius? Tuomet šis receptas tikrai turi būti Jūsų išbandytas. Mes kepėme mažesnius blynelius, kuriuos ragavome su itin saldžia uogiene, tačiau pagal tvirtumą – garantuojame, kad jie tikrai puikiai tinka lietinių tortams!!!

Reikės:

  • 65 ml aliejaus (rinkitės neutralų, neišraiškingo skonio bei kvapo)
  • 375 ml vandens
  • 1 kiaušinio
  • 1 a.š. acto
  • 250 g kvietinių miltų
  • 3 g kepimo miltelių
  • žiupsnelis druskos

Suplakite aliejų, vandenį kiaušinius ir actą.

Atskirai sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską.

Sumaišykite sausus produktus su plaktais.

Įkaitinkite keptuvę ir kiekvienam blynui pilkite po 50 ml tešlos, kepti 3 minutes, tuomet apversti ir dar 3 minutes.

Patiekti su saldžiu įdaru arba tepti lietinių tortą.

Print Friendly, PDF & Email

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

7 − 5 =