Aromatingai sultinga vištienos krutinėlė

norisi sultingos paukštienos salotoms? o gal ko nors ypatingesnio sumuštiniams? tuomet šis variantas ir kepimo būdas manau tikrai nepaliks abejingų 🙂 net ir kepsnys tokiu būdu iškeptas tikrai bus sultingas ir tiesiog tirps burnoje… visa paslaptis H2O 🙂

 

Reikės

  • ~ 700 gr. vištienos krutinėlės (aš kepiau su kaulu didesnę)
  • 2 v.š. majonezo
  • 4 skiltelės česnako
  • druskos, pipirų
  •  3 v.š. viduržemio jūros prieskonių 
  •   1 v.š. mairūno
  • 1 a.š. muskato riešuto

Vištieną iš vakaro pamarinuojame ištrindami druska, pipirais, trintais česnakais ir majonezu. 

Pamarinavus apvoliojame prieskonių mišinyje ir apkepame ant lašelio aliejaus ir gabalėlio sviesto kiekvieną pusę po 3 min.

Suviniojame į foliją ir kepame 180 karštumo orkaitėje gilesnėje skardoje  iki pusės pripylę vandens 1,5 val.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

15 − 15 =