norisi sultingos paukštienos salotoms? o gal ko nors ypatingesnio sumuštiniams? tuomet šis variantas ir kepimo būdas manau tikrai nepaliks abejingų 🙂 net ir kepsnys tokiu būdu iškeptas tikrai bus sultingas ir tiesiog tirps burnoje… visa paslaptis H2O 🙂
Reikės
- ~ 700 gr. vištienos krutinėlės (aš kepiau su kaulu didesnę)
- 2 v.š. majonezo
- 4 skiltelės česnako
- druskos, pipirų
- 3 v.š. viduržemio jūros prieskonių
- 1 v.š. mairūno
- 1 a.š. muskato riešuto
Vištieną iš vakaro pamarinuojame ištrindami druska, pipirais, trintais česnakais ir majonezu.
Pamarinavus apvoliojame prieskonių mišinyje ir apkepame ant lašelio aliejaus ir gabalėlio sviesto kiekvieną pusę po 3 min.
Suviniojame į foliją ir kepame 180 karštumo orkaitėje gilesnėje skardoje iki pusės pripylę vandens 1,5 val.