pamenat Angosturos kokteilių degustaciją? Pirmai progai pasitaikius Skirmantė iš Forelles receptai priminė tą nuostabų skonį… tad „Gyvenimo džiaugsmas” idealiai tiko tarptautiniam buhalterio diplomui aplaistyti 🙂
Reikės:
50 ml romo ANGOSTURA 7 YEAR OLD
100 ml spanguolių sulčių HAPPY DAY
2 arbatiniai šaukšteliai rudojo cukraus
pusė laimo, supjaustyto į 4 dalis
PARUOŠIMAS: Į stiklinę storu dugnu įmetame supjaustytą laimą ir įdedame cukrų. Grūstuvu supresuojame turinį taip, kad išspaustume laimo sultis. Užpilame romu, pridedame pilną taurę ledo ir užpilame spanguolių sultimis.
PAPUOŠIMAS: Puošiame laimo griežinėliu, užmautu ant stiklinės krašto.
Šaltinis: Mineraliniai vandenys
Mmmm gera prisiminti 🙂