Tarybinis guliašas


šis receptas nužiūrėtas nuo vieno itin mėgiamo blogo

Reikės: juostelėmis supjaustytos mėsytės, majonezo , 2 morkos , marinuoti agurkėliai, 1 svogūnas (kitą kart nedėčiau), mėgstami prieskoniai, grietinė, pomidorų padažas, garstyčios, miltų arba tirštiklio.

Mėsytę pamarinuojam su prieskoniais ir majonezu bent kelias valandas, aš palaikiau parą. Apkepinam keptuvėje ir sudedam į puodą su vandeniu troškinimui. Kol mėsytė troškinasi, pakepinam sutarkuotas morkas su svogūnais, sudedam šalia mėsytės į puodą.

Gaminam padažiuką, kuriam nusemiam iš puodo sultinuko, įdedam grietinės, pomidorų padažo, garstyčių, miltų maždaug gerą šauktšą, jei reiks tirštumo, galima įdėti vėliau dar. Gerai išplakam, supilam į puodą. Dar patroškinam, įdedam sutarkuotus agurkėlius ir po 5 minučių jau ragaujam 🙂

Print Friendly, PDF & Email