Šampano desertas

Putojantis šventinis desertas

išbandymui įkvėpė… http://dovilyte.solis.lt/index.php/2011/04/13/putojancio-vyno-zele-su-vynuogemis/

Jums reikės: butelio saldaus šampano, 50 ml. vandens, 12 gr. želatinos , 4 šaukštai cukraus, įvairių vaisių ir uogų pagal skonį (išskyrus kivi ir ananasą).

Pradedam…. želatiną užpilame vandeniu ir išmaišius brinkiname. Šampaną supilamą į puodą, įdedame cukraus ir šildome ant lengvos ugnies, neužviriname. Išbrinkusią želatiną maišome su pašildytu šampanu ir šaukštais dedame į puodą, kol visą sudedame ir ištirpsta. Tuomet šampanu užpilame uogas ir saugiai paslepiame šaldytuve 🙂

Skanaus

 

Print Friendly, PDF & Email