Mes valgome triušieną, mes valgome žvėrieną, netgi subproduktus ir visiems nemėgstantiems galime drąsiai pasakyti, kad tereikia tik teisingų prieskoninių žolelių ir nereikia jokio išankstinio nusiteikimo 🙂
Reikės (6 porcijos):
- 1-1,5 kr šviežių šernienos kepenų
- 2 kiaušinių
- druskos ir šviežiai maltų pipirų
- malto muskato
- maltos kalendros
- džiovinto raudonėlio
- 2 didelių skiltelių česnako ir jei valgote svogūno 🙂
- 2-3 valg. š. miltų
- aliejaus kepimui
Kepenėles nuvalome ir supjaustome mažesniais gabaliukais, sudėdame į kombainą arba permalame mėsmale, įdedame kiaušinius, prieskonius, įtarkuojame česnako ir svogūno, sudedame miltus ir viską gerai išplakame.
Kepame keptuvėje ant aliejaus kiekvieną puselę po 1-2 minutes ir dedame į puodą su dangčiu, kol visus iškepame.
Patiekiame su kremine bulvių koše ir raugintais kopūstais. Tikras skanėstas!!!