Šernienos kepenėlių kotletukai

Mes valgome triušieną, mes valgome žvėrieną, netgi subproduktus ir visiems nemėgstantiems galime drąsiai pasakyti, kad tereikia tik teisingų prieskoninių žolelių ir nereikia jokio išankstinio nusiteikimo 🙂 

Reikės (6 porcijos):

  • 1-1,5 kr šviežių šernienos kepenų
  • 2 kiaušinių
  • druskos ir šviežiai maltų pipirų
  • malto muskato
  • maltos kalendros
  • džiovinto raudonėlio
  • 2 didelių skiltelių česnako ir jei valgote svogūno 🙂
  • 2-3 valg. š. miltų
  • aliejaus kepimui

Kepenėles nuvalome ir supjaustome mažesniais gabaliukais, sudėdame į kombainą arba permalame mėsmale, įdedame kiaušinius, prieskonius, įtarkuojame česnako ir svogūno, sudedame miltus ir viską gerai išplakame.

Kepame keptuvėje ant aliejaus kiekvieną puselę po 1-2 minutes ir dedame į puodą su dangčiu, kol visus iškepame.

Patiekiame su kremine bulvių koše ir raugintais kopūstais. Tikras skanėstas!!!

Print Friendly, PDF & Email

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

two × two =