Marinuotos graikiškos alyvuogės

Neslėpsime, mes esame alyvuogių mylėtojai. Tad graikiškas receptas įkvėpė išbandyti ir graikiškas kalamata alyvuoges 🙂 Puikus užkandis prie sūrio!

#KarantinoSkoniuKeliones po Graikiją 🙂

Rekės:

  • 2 indelių alyvuogių
  • citrinos
  • 5-6 džiovintų pomidorų aliejuje
  • 5 šaukštų alyvuogių aliejaus (itin tinka nuo pomidorų)
  • 1 rozmarino šakelės

Susiraskite indą, kuriame marinuosite alyvuoges.

Alyvuoges su visu skysčiu supilkite į indą, užpilkite aliejumi, sukapokite rozmarino šakelės lapelius, sudėkite smulkintus pomidorus, išspauskite citrinos sultis ir citrinos likučius supjaustykite į marinatą.

Marinuokite kas 1-2 dienas pamaišant savaitę.

Print Friendly, PDF & Email