Marinuotas karbonadas

virtuvėje kiaulienos nugarinė… tyliai šnabždėjo iškepk mane… iškepk mane… tačiau vis nekilo minčių kaip… štai šalia prigulė bazilikų saujelė, į kompaniją čiobreliai… dar česnako skiltelės… hm…

Reikės:

  • nugarinės
  • bazilikų
  • čiobrelių
  • 5-6 česnako skiltelių
  • 2-3 v.š. alyvuogių aliejaus

Nugarinę supjaustome 0,5 cm storumo kepsniukais, pamušame. Baziliką su čiobreliais ir česnakais susmulkiname blenderiu, sumaišome su aliejumi ir įtriname mėsytę. Paliekame pasimarinuoti mažiausiai valandai. Kepame keptuvėje be riebalų iš abiejų pusių. Kadangi mėsyte plona, neperkepkite, sultingumas pabėgs… 🙂

Print Friendly, PDF & Email
Yra kur tobulėtiGerasBeveik puikus skonisPuikus skonisTobulas (No Ratings Yet)
Loading...

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

1 × four =