Taco ale Mexico

Kada jeigu ne 5dienį? Leisti sau viską ko širdis geidžia 🙂 Oooo taip, 5dieniai mūsų šeimoje yra „visko galima” diena, kai žiūrim vakare filmus ir leidžiam kramsnoti net naktipiečius, o taip pat čipsus, popkornus, užgeriant Coca cola arba Fanta… Exxxxx gera ta diena išbandyti ne tik naujus skonius, bet ir parsivežti namo picą arba kebabą 😀 ooo taip turime keletą gerų picos pado receptų, kuriuos dažnai kepame ir patys, būtinai jais pasidalinsime ateityje, net naminius kebabus esam kepę, bet štai taco – mūsų namuose pirmą kartą 🙂

Galim pripažinti, kad iš pradžių atrodė nuuuu gerai, priimkim tą iššūkį, bet pagaminti juos taip lengva, jei turi specialius kukurūzinius paplotėlius, o sunaudoti galima visus likučius, tad… konkrečių proporcijų čia nebus, tiesiog mūsų skanautas likučių derinys 🙂 ir dar kaip galima sakyti šiuo ypatingu metu – tikras karantino receptas 🙂

#KarantinoSkoniuKeliones po Meksiką eina į pabaigą, mums buvo tikrai smagu 🙂 kitą savaitę laukia nauji Estiško skonio iššūkiai. Likite kartu! Likite sveiki! Likite namie!

Reikės:

  • Kukurūzinių paplotėlių
  • Plėšytos mėsos
  • Saliero stiebų
  • Saldžiųjų kukurūzų
  • Marinuotų aštrių agurkėlių
  • Čederio sūrio
  • Aštraus čili padažo
  • Druskos ir pipirų pagal skonį
  • Šiek tiek aliejaus kepimui
  • bazilikų papuošimui (nebūtina)

Taigi…. Supjaustome plonai salierų stiebus, suberiame į keptuvę su aliejumi, sudedame kukurūzus, pjaustytus marinuotus agurkėlius, mėsą ir greitai pakepiame, pagardiname druska ir pipirais.

Galite pagardinti aštriu čili visą įdarą, galite jį patiekti atskirai, kad kiekvienas pasiruoštų savo mėgstamo aštrumo taco.

Taco paplotėlius sudedame į orkaitę ir pašildome 5 minutes.

Paruoštu įdaru įdarome paplotėlius, užberiame sūrio, puošiame bazilikais.

Skanaujame ir mėgaujamės skonių lavina bei traškumu.

Print Friendly, PDF & Email