sekmadienis… pusryčiams omletas… standartinis tiesiog kiaušiniai (4 vnt), pienas (1oo ml), džiuvėsėliai (~4-6 v.š. reguliuokite norimą tirštumą ir nepamirškite, kad reikia duoti šiek tiek laiko jiems išbrinkti), šiek tiek druskos ir mėgstamų prieskonių, proporcijos grynai tokios kokio kiekio Jums reikia ir kiek alkani iš ryto esate… omleto masė kabinama šaukštu maždaug grietinės tirštumo…
papriką supjaustome griežinėliais ~ 1 cm storio. Dedame į įkaitintą keptuvę paprikas, į vidų omletas, apkepam iš vienos pusės, kol masė sutvirtėja, tuomet mentele atsargiai apverčiame ir vėl apkepame kol paskrunda, dar kartą apverčiame užbarštome tarkuotu sūriu ir uždengiame dangčiu kol sūris išsilydo 🙂 vualia 🙂