Jums reikės (4 porcijoms):
400 g vištų krūtinėlių
250 g šviežių ar šaldytų žirnelių
200 g grybų
2 v. š. aliejaus
1 l daržovių sultinio
2 a. š. sojos padažo
1 – 2 a. š. kario druskos, pipirų
Krūtinėles supjaustyti juostelėmis, grybus supjaustyti riekelėmis.
Mėsą apkepti įkaitintame aliejuje, kol nebebus rausva. Išimti.
Tame pat aliejuje apkepti ir grybus, supilti sultinį, užvirti, sudėti apkeptą mėsą, sojos padažą, karį, pipirus ir druską.
Pavirti ant nedidelės ugnies uždengus 5 – 8 min.
Suberti žirnelius, dar pavirti 4 – 5 min.
P. S. sriuba dėl kario šiek tiek aštri, bet labai skani… 🙂
/strong